Inlägget om mig.

2011-05-25 / 20:40:03
Anledningen till att jag tar mig tid att skriva ett sånthär inlägg är för att ni aldrig riktigt fått en riktig inledning. Ni är alltså över hundra stycken som läser min blogg och som knappt har någon aning om vem det är som lägger upp bilder och skriver texter till.


Så, det här är jag. En mörkhårig tjej som är bosatt på hisingen, som ligger sisådär 10-20 minuter från självaste Göteborg. Här har jag bott i hela mitt artonåriga liv.

Ett av mina främsta intressen är fotografi. Vilket framgår ganska väl i bloggen. Och, jag fotar med en Canon eos 550D. Det är en himla bra kamera, och bildkvalitén är fantastisk. På kameran har jag oftast ett tamron 28-75/2,8 monterat. Men, ibland kan det hända att jag fotar med ett fast Canon ef 50/1,8 II.

Mina bästa bilder någonsin är dessa:

Jag tycker dessutom galet mycket om att läsa, och mina två absoluta favoritböcker någonsin är The perks of being a wallflower och Looking for Alaska. Detta är väl också ganska typiskt, men det är två fantastiska böcker. Man läser dem, man berörs av dem, man älskar alla karaktärer och man gråter när något hemskt händer. Precis så som det ska vara när man läser.

Här kommer två urdrag ur Looking for Alaska:

och


Och, en till grej som kännetecknar mig är min kärlek till musik. Trots att jag inte spelar ett enda instrument så har jag gått och totalförälskat mig i musik. Jag håller stenkoll på festivaler och konserter. Jag vill se filmer för att särskilda band eller artister har varit med i soundtracken och lägger ner flera tusen på konserter. Eller, ja. Så har det sett ut de två senaste åren. Något bara hände. Jag hamnde i sällskap som intresserade sig för det jag lyssnade på, jag hamnade med människor som ville se Kent och gå på Way out west med mig. Det hände bara. Jag har egentligen Nanna att tacka för min nuvarande musiksmak. Jag tror inte att hon vet om det själv, men mot slutet av 2007 förändrade hon mitt liv radikalt. Hon visade mig Death cab for cutie. Detta fantastiska band, detta otroliga band som jag älskar så galet mycket. De formade min musiksmak, de kompletterade mig. Det är musiken som talar till mig, och förstår mig utan att ens veta vem jag är.

Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig. Hur förklarar man kärleken till något som ständigt omringar oss? Jag menar, musik finns alltid. Alla lyssnar på musik, alla gillar musik. Men jag har bara totalnerkärat mig i musiken. Jag har kärat ner mig i ett av de finaste banden någonsin.

Det är liksom de tre sakerna som kännetecknar mig. Det som gör Sandra Thorsson. Mitt fotointresse, alla böcker jag läser, musiken jag brinner för. Ja, de tre stora sakerna om mig. Ni får självfallet ställa frågor om ni är nyfikna på något annat.

Hoppas att inlägget inte var allt för jobbigt att läsa.
Kram på er.

Funderingar
Postat av: Nathalie

Bor också på hisingen. och känner typ malin. haha, verkligen jätteintressant för dig.

2011-05-25 @ 21:17:48
URL: http://mysecretsthoughts.blogg.se/
Postat av: Angelica

åh vad gulligt att du delar med dig om dig själv lite! sitter och ler som fan när jag läste att du älskar Looking for Alaska! John Green <3 äger den boken och läst den flitigt, äger även paper towns. Underbar författare och vloggare haha :D

2011-05-25 @ 22:39:46
URL: http://mataduvor.blogg.se/
Postat av: Ellen

Roligt att få läsa lite mer om dig! Death cab är fab! Och du tar vackra bilder

2011-05-25 @ 22:59:36
URL: http://vardagligheten.blogspot.com/
Postat av: Candy

Jag tycker att det är otroligt fint beskrivet om din kärlek till Death Cab For Cutie och musik i allmänhet. Skitbra beskrivet!

2011-05-26 @ 01:41:49
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: emma

finis :*

2011-05-26 @ 12:23:20
URL: http://awidescreendream.blogg.se/
Postat av: Danni.

joo, det är så att jag tänkte lägga till alla bloggar jag följer i min länklista, är det okej om jag lägger till dig? ♥ tänkte det är bäst att fråga innan, fniss

2011-05-27 @ 14:52:35
URL: http://ohnightdreamer.blogg.se/
Postat av: Louise

Söt tjejj.

Och du är bra.

Väldigt bra, jaaa-a.

2011-05-27 @ 20:36:10
URL: http://andvari.blogg.se/
Postat av: frida vega s

himla fint

2011-05-29 @ 16:38:44
URL: http://vardagsbrus.com
Postat av: Räven

Galet vad söt du är! och älskar översta bilden, med hornen.

2011-06-10 @ 00:13:09
URL: http://www.frokenrav.com
Postat av: alice

åh, fint att läsa och fina bilder såklart

2011-06-23 @ 16:05:12
URL: http://alicetollbring.blogspot.com/
Postat av: Agnes

Åh, the perks of being a wallflower är så himla fin och bäst! <3


Skriv något!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Oroa dig inte, det är bara jag som ser.)

Hemsida/Bloggadress/whatever/URL:

Kommentar:

Trackback