Cape

2011-08-22 / 20:48:05

Så himla mycket egospam. Hejsan.

Min alldeles första videoblogg.

2011-08-19 / 22:04:09

Ja, såhär låter jag, såhär rör jag mig. Himla pinsamt. Mycket göteborska och pet i håret.
Åh, gud. Ursäkta för den hemska kvalitén och mörka filmen, förresten.

Nästan mutor.

2011-08-19 / 15:05:37
När man inte har uppdaterat på länge gör man nästintill allt för att få sina läsare att hänga kvar. Så, ikväll lovar jag er ett VIDEOINLÄGG. Ja, det är helt sant. Håll i er (och tipsa mig om vad jag ska videoblogga om?)!

Jane Austen

2011-08-08 / 21:16:25Bloggen har varit lite halvt död det senaste. Detta beror på sommarjobb, en spontanresa till Emmabodafestivalen samt ett humör som inte har varit på topp det senaste.

Fast, nu är jag tillbaka. På ovanstående bilder har ni bästaste och finaste Miriam. Hon är fantastisk. När man är med henne så tas alltid kameran fram för att utforska filmfunktionen och ta poetiska bilder Jane Austen-style. Och, det är ganska bra att kameran dammas av lite och används innan den ersätts av en större och finare kamera. Jag har nämnligen skrapat ihop tillräckligt med pengar till att köpa en ny kamera, som antagligen kommer att väcka fotoandan i mig igen. Köpet står mellan två fantastiska kameror, men vi får se hur det blir. Antagligen blir det en såndär... Drömkamera, ni vet. En sådan man knappt vågar fantisera om. Men, vi får se.

Nu återvänder jag till mitt numera hektiska och fullbokade liv. Jag ska försöka ta med mig kameran och uppdatera er lite mer. Syns vi på Way out West?

RSS 2.0