Bästa kjolen någonsin + tékoppar

2011-12-27 / 19:52:33

Idag damp en julklapp ner i brevlådan. En helt fantastisk kjol med rosa kant som sitter helt perfekt på. Alltså, den perfekta kjolen. Så himla otroligt fin är den.På tal om annat fint:

Enhörningskoppen. Kanske den finaste tékoppen i hela världshistorian.

God jul på er!

2011-12-23 / 17:30:05

Här får ni.

"Vi gick åt vilda marker, ej vetandes." (min helg i Stockholm)

2011-12-20 / 20:40:43
Åkte till Stockholm för att se The Vaccines och mysa med den här ryggen:

Och myste, det gjorde vi. Massor. Vi stängde nästan in oss i det ljusblåa rummet tillsammans med mängder av chips, filmtittande, pratande och hånglande tills klockan blev sisådär alldeles för sent och morgon.


När vi inte kramades så försökte vi få saker gjorda. Som att gå åt vilda marker helt ovetandes. Eller bara stiga av på tunnelbanestationen vid namn Universitetet där väggarna pryddes av fina citat om äventyr och naturrelaterade saker.


Vi lämnade tunnelbanestationen för att gå ut i snöfall och in i Naturhistoriska riksmuséet. Väl där inne mötte jag en björn (eller var det kanske Dzana?).

Efter museibesöket gick vi ut för att dricka öl på Söderkällaren och Movitz med Joakims jättetrevliga vänner (tyvärr har jag inga bilder från detta då det känns lite sådär att bära med sig en dyr kamera när man är ute sådär).

På söndagen vaknade vi sent och gjorde frukost klockan tre på eftermiddagen:

(snygg grötmakare)


Världens bästa frukost.

På måndagen skulle jag hem. Men innan jag klev på tåget hann vi klämma in ett efterlängtat besök på Stockholms stadsbibliotek:


Så himla magisk byggnad.

Och innan vi avslutar hela blogginlägget vill jag klämma in en bild på en av de coolaste t-shirtarna någonsin:

The only girl I've ever loved was born with roses in her eyes.

2011-12-11 / 17:18:17
Det är nästan aldrig fint väder ute längre. Det stormar, regnar och alla veckodagar känns nästan som fyllda med solförmörkelser. Jag vet inte ens om man vågar kalla detta vinter, för 5 plusgrader och ingen snö känns snarare som senhöst än decembervinter.

Men, idag var det soligt. Och när solen kikar fram så kan man inte riktigt fortsätta ligga inne och se en hel säsong av How I met your mother och gråta till sorgliga filmer. Man måste nästan testa fötterna och knäppa några bilder.

Så, det gjorde jag idag. Jag vet att jag bloggar förfärligt lite, men när man läser flertalet 50 poängskurser så blir det lätt så att prov staplas på prov.


Jag gjorde även om lite på bloggen, jag hoppas att ni tycker att det ser okej ut. För själv så vet jag inte, det känns ovant? Hm.

We'll all go to Alaska when we die.

2011-12-05 / 21:42:57

Åh, vad alla jag känner kommer att tröttna på den här tröjan.

Och, när vi ändå pratar om Alaska: For all the snow in Alaska

Helgen v.48

2011-12-04 / 20:56:51
Lördag:

Jag spenderade sisådär halva dagen i sängen, såg första Harry Potter-filmen med Dzana och åt kopiösa mängder chips (och sådanadär lökringar som är lite som chips fast ändå inte). Sedan blev det sent, Dzana gick hem och jag bestämde mig för att sitta på fönsterkarmen med tända ljus.


En stund efter myset på fönsterkarmen upptäckte jag det roliga i fönsterreflektionssjälvporträtt.

Söndag:

Jag lyckades, på något vänster övertala min mor att köpa denna fulsöta tröja på Beyond Retro. Trots att jag tror att jag mest blev alldeles förälskad i det faktum att det stod "ALASKA" tvärs över bröstet så älskar jag den.


Sedan följde jag med Miriam på stan för att vara med när hon julklappshandlade. När hon kände sig klar satt vi på Fröken Olssons uteservering och delade på en morotskaka och pratade om böcker, skolan och sånt där man pratar om när man decemberfikar.

The lover's dictionary.

2011-12-02 / 20:43:58

Idag fick jag ett mail om att mitt paket från Adlibris fanns att hämta på spelbutiken nere vid mig. Inuti paketet låg detta. En såndär bok man bestämmer sig för att köpa som inbunden upplaga, för det är en sån man bara ska ha som hårdbok.

Den fungerar lite som en ordbok, fast istället för att korrekt förklara orden står det små kärleksberättelser kopplade till ordet under. Det kan se ut på det här viset:

När man väl har öppnat den vill man nästan gråta lite när man hittar något som passar in sådär perfekt med en känsla eller upplevelse man själv varit med om. Så himla fin.

RSS 2.0