Hej då.

2011-06-29 / 10:29:27
Efter att ha stått längst fram på Coldplay och varit världens fangirl så flyr jag bort till London i några dagar för att se Arcade Fire och Death cab. Vi ses!

Midsommar i Gnosjö.

2011-06-26 / 21:49:40
Fredagen den 24e juni klockan 09:07 avgick mitt tåg från Göteborgs central mot Kalmar. Jag skulle bort till Gnosjö för att fira midsommar tillsammans med Louise, hennes syster Linda och Lindas vän Viktor.

Vi lagade mat, pratade och bestämde oss sedan för att bege oss ut i skogen, promenera och fota.

Det resulterade i en blöt Louise och två fotonördar som tryckte av bilder.
Lite såhär blev det:

Louise i bäcken.


Linda och hund.


Louise i bäcken vid vattenfall.


Louise i fina ljuset.


Viktor i det fina ljuset.

Sedan förlorade vi nästan Louise i strömmen. När vi skulle hemåt gick vi vilse på ett berg dessutom sprang hunden iväg. Men, det löste sig. Vi hittade tillbaks, och det gjorde även hunden.

iPhone

2011-06-21 / 20:28:40

När man först ser denna blåa pryl liggandes på mitt täcke kan man tro att det är ett kasettband i en gräslig blå färg. Men, vid närmare anblick kan man faktiskt se att det är en sånhär..

Min alldeles egna iPhone 4, alltså. Den damp ned i brevlådan passande till min före detta mobils död. Jag är ganska ny på detta, och känner mig oteknisk, men har åtminstone skaffat mig Instagram (där heter jag Ninruz). Mina instagrambilder kan se ut på det här viset.

Har ni några tips på nödvändiga appar, tro?

Om att bjuda på sig själv.

2011-06-16 / 20:20:44

Såhär såg jag ut imorse, enligt min kamera.
Och, här får ni ett musiktips (obs: spotify): *

Skisser för sommaren.

2011-06-15 / 21:14:11


Det blev plötsligt sommarlov och 17 plusgrader i Göteborg. Vädret är opålitligt och skiftar från molnigt till soligt cirka tjugo gånger under dagen, men det gör inte så mycket. Jag ligger mest inne, försöker att smälta allt som har hänt det senaste läsåret och vila innan livet fylls av konserter, resor och sommarjobb.

Om mindre än två veckor ser jag Coldplay live på Where the action is, dagen därpå (29 juni) åker jag och Louise bort till London för att se Arcade fire (+ Beirut, The Vaccines och Mumford & Sons) live den 30 juni. Några dagar efter det åker vi tåg till Manchester för att se Death cab for cutie live den 4 juli. Och sen är det sommarjobb hela juli månad.

Och, i augusti ska jag på way out west för att se bästa iamamiwhoami och Kanye West (+ många fler jättebra band). Sen ska jag självfallet på Popaganda för att se Arcade fire ännu en gång.

Så, jag har en himla fin sommar framför mig.

Hur ser er sommar ut?

Något jag tycker om.

2011-06-09 / 20:54:27


Den här reklamen. Den är så himla magisk och fin att det skulle vara fel att inte dela med mig av den.

We'll stay young, go dancing.

2011-06-04 / 21:32:25

Idag var det Andra Långdagen. Andra långdagen innebär i stort sett massor med DJs, loppisar och gatukök och människor i massor. Även om det inte händer sådär jättemycket så är det himla kul att bara gå genom Andra Långgatan och trängas med människor längs vägen. Och, på ovanstående bild har vi: Antingen José Gonzalez eller en lookalike. Hrm.


Jag var i sällskap av Dzana, Cansu och Dzanas pojkvän Jim. Dzana och Jim är ungefär det gulligaste paret någonsin. Här pussas de.


Vi hamnade inuti en affär. Jag fick klä Jim i en regnjacka (tack Dzana). Bästaste jackorna någonsin. Varför bär inte killar sådant oftare?


Sedan köpte vi kebab/falafel-rulle(ar?) och satte oss ned på gräset någonstans utanför/vid Vasaplatsen.


Och så vandrade vi mest runt tills vi hamnade i stan, där vi mest gick runt och förbannade crocs.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ps.

Fick hem denna för ett tag sedan. Bästaste Death cab.

Brännboll

2011-06-01 / 17:17:05

Igår svepte värmen över Göteborg igen, så idrottslektionen flyttades utomhus. Medan mina klasskamrater sprang runt på gräsplanen låg jag ned på mage, kikade på när de spelade och åt godis.

Och, ikväll bär jag av på GAFFAs sommarfest tillsammans med finsällskap. Dessutom är det sommarlov om en ynka vecka, och då lovar jag er att jag ska bli duktigare på uppdateringsfronten.

Jag har även märkt att allt fler av er försvinner. Är det något jag borde blogga mer om? Säg bara till.

Kram på er.

RSS 2.0