Det senaste.

2012-04-28 / 12:07:28


Enorma mängder havregrynsgröt, blekta hårtoppar och för mycket plugg. Så har de senaste dagarna och veckorna sett ut för mig.

Men, idag far jag iväg till Stockholm för att träffa Joakim och fira valborg! Vi hörs på torsdag!

Om tystnaden.

2012-04-19 / 17:36:41
Hej, vänner.

Anledningen till att det har varit så tomt på bloggfronten har varit för att jag har alldeles för fullt upp. Skolarbete på skolarbete staplas upp och bildar någonslags hög av ångest, och den är näst intill ohanterlig. Så, jag känner mig alldeles slö i kroppen och ser bara hur dagar av intensivplugg står framför mig. Det är så mycket att jag måste skriva upp listor och planera ut hur jag som mest effektivast ska plugga.

Därför har det varit lite tomt, för det är så mycket nu och det tär verkligen på hela mig.

Men, på söndag ska jag fota Elsa. Då lovar jag er att ni får ett inlägg. Dessutom har jag jättemycket att berätta för er. Som att jag te.x har blekt topparna (1,2).

Vi hörs!

Ships are launching from my chest, some have names, but most do not.

2012-04-10 / 17:36:31
Det bästa som finns är väl när man inser att man har en gorgeous syster som ställer upp på foton när som helst. Klickar ni på de två första bilderna + den sista kan ni se dem högupplöst på flickr!

Best of: train windows

2012-04-09 / 15:31:29Eftersom att det har varit mycket resande till Stockholm den senaste tiden så har jag en hel bunt av sådanahär bilder. Fina utsikter från platser mellan Göteborg och Stockholm. Och dessa var de bästa av dem.

Ps. Klickar ni på första bilden kan ni även få se den högupplöst.

Darling, don't get over me. Get under me instead.

2012-04-08 / 22:32:10


Idag köpte jag en hatt. En såndär välbehövlig och plommonstopp-aktig hatt som får en att känna sig lite som Violet i American Horror Story. Det enda som saknas är väl en Evan Peters som spökar i lägenhetshuset.

Och, för att hoppa över till något som inte har något med hattar att göra, men som har mycket med titeln att göra. Världens bästa låt kommer textraden ifrån. Ingen mindre än Darling av Wild at heart. Jag hittade låten igår, och stannade uppe i flera timmar med låten på repeat och diskuterade med en vän över facebook om låtens genialitet. I hela tre timmar satt vi uppe och förklarade hur ont det gjorde i hela kroppen för att den var så perfekt och bra.

Två (tre) på golvet.

2012-04-06 / 20:43:28


Igår åt jag jordgubbar i mjölk, även om naturskyddsföreningen säger att det är ett big no no allt eftersom att de inte är i säsong. Men, eftersom att det fanns hemma + att det fanns mycket av det så var det svårt att unna sig. Bara en gång, bara.

Och de fantastiska blommiga shortsen jag hittade på Beyond Retro och köpte trots att de var lite för dyra för att vara andra hand (precis som allt där). Samt The Bell jar som föll ner i brevlådan här om dagen. Jag har velat läsa något av Sylvia Plath sedan Bell jar nämndes i Paper Towns av John Green. 33 sidor in på boken kan jag säga att den redan är fantastisk. Språket känns så himla lent, finformulerat och trots att språket känns simpelt och lätt att läsa sig genom så vävs allting in i små poetiska och fina beskrivningar som känns helt naturliga.

Slutet på mars och övergången till april

2012-04-03 / 18:57:15

Mitt marsavslut spenderades i huvudstaden. Jag var med om en såndär hektisk månadsövergång som fylldes utav umgänge med finaste, finaste Emma (första bilden), att vara i stallet med Amanda och få rida på hennes otroligt fina häst, se The Shins live (och få tag på en setlist från spelningen) samt umgås med Joakim, bästaste Joakimen i hela världen.

Så himla bra var allt. Att pricka in så mycket bra på en och samma helg, alltså.

Förresten, är det något särskilt ni vill läsa på min blogg? Vill ni se mer eller mindre av något? Säg till!

RSS 2.0