Being as in love with you as I am.

2012-07-23 / 17:42:43
En hel helg spenderande vi med att lyssna på Frank Oceans nya, sova, åka in till stan, gå på picknick med Dzana och Jim. Bilderna säger väl en hel del om hur bra vi hade det. Världens bästa människa.

Hår.

2012-07-18 / 18:03:21
Var så himla trött på mitt hår, och där hängde mina blonda toppar och bad om lite färg. Så jag färgade lite. Det kliar i fingrarna nu, jag är jättenära på att bleka hela håret och färga det rosa. Så himla mycket "Jaja, men det där gör ju alla med håret nu". Men, det är kul i alla fall.

Hej, allihopa!

2012-07-16 / 21:30:22
Ni har blivit så himla många det senaste att man kan inte bli annat än lite rörd. Så, här får ni en bild på en liten fågel som upphittades i Polen av okänd man och lades i en askkopp för att slippa bli ihjältrampad av förbipasserande.
 
Och, eftersom att ni bara har rasat in i superfart de senaste månaderna så kanske det är dags att skrapa ihop ett inlägg om vem jag är. Vad vill ni veta?

Polen dag 5-7

2012-07-14 / 15:23:38
De sista dagarna i Polen. Fortfarande lika varmt och kvavt, åska som väckte en om nätterna men upphörde så fort solen gick upp. Vi promenerade massor, spenderade massor med tid vid min mammas mosters växthus, jag fick färska rädisor (de godaste rädisor jag någonsin ätit), hälsade på hunden Łatek. På den absolut sista dagen turistade vi i centrala Szczecin genom att åka en båt där en guidröst förklarade vad det var vi åkte förbi på både polska och tyska, synd att guidrösten pratade jätteotydligt, för man hörde ingenting. Det blev ytterligare promenader i skogen och förbipasserande av nedgågna hus. Sen åkte vi hem till Sverige, på veckans mest kvava och varma dag (det var 35 grader i skuggan). Men, det var fint. Och det var en otroligt fin resa.
 
(första bilden finns högupplöst på min flickr, klicka på bilden för att komma dit)

Polen dag 1-4

2012-07-08 / 14:46:17
Första dagen såg ut såhär. Bröllop, fest, dans, mat. Min kusin Ola gifte sig, hon hade världens finaste prinsessklänning och mot kvällen släpptes lyktor (verkligen kvällens finaste). Så bra var det.
Annars detta. Lugnet. De första dagarna bodde vi hos min mammas moster, som bor i en liten lägenhet precis i Bezrzrecze. Vi promenerade i skogen där det innan låg ryska ruiner, men numera byggs ett helt bostadskvarter. Det stod halvfärdiga hus överallt, helt utspritt bakom halvfärdiga och halvtrasiga avgränsningar och  varningsskyltar. På vägen hem från skogen såg vi två rävar. De bara stod där och kikade på oss, sedan sprang de iväg. Sånt som händer i Polen, ungefär.

Polen pt I

2012-07-07 / 14:23:01
 
Polen. Hann göra så himla mycket på en endaste vecka. Hann gå på bröllop och vara på bröllopsfest som varade i två dagar, hann träffa massor med släkt, svettades som en galning i 26-35-gradersvärme, såg en räv, promenerade i skogar som skulle bli nya kvarter. Ni ska få höra om allt och se allt såfort jag redigerat fler bilder och hunnit smälta in allt. Tills dess får ni kolla på ovanstående fem bilder.

RSS 2.0