Olivia

2013-02-21 / 20:34:00
Idag var det så himla kyligt att fingrarna nästan gick av. Men, trots det tog jag mig till Skogskyrkogården för att fota Olivia. Hon är så sjukligt snygg så det finns inte. De två första bilderna finns högupplöst på flickr, bara att klicka på dem för att komma dit!

Nytt!

2013-02-19 / 12:13:36
Igår införskaffade jag mig ett Sigma 50/1,4. Kanske mitt bästa köp på länge, så himla robust och ändå mjukt objektiv. Och, som om inte det vore nog har jag även lärt mig hantera Lightroom(!) och pillat runt med bloggen. Jag har även skapat mig en portfolio på en sida vid namn Cargocollective. Där finns några (snart fler) av mina bilder i stor upplösning, och såklart: somliga i ny tappning! Här finns portfolion att se.
 
Nu ska jag återgå till mitt tentapluggande. Hoppas att er vecka blir fin!

Veckan som gått

2013-02-16 / 17:46:12
I tisdags gjorde jag veganburgare! Jag har varit så himla sugen på veganburgare sen Way out West serverade de perfekta veganska burgarna. Så, jag försökte göra liknande hemma.
Sedan var det alla hjärtans dag och jag såg ut lite på det här viset. Och på mig hade jag min nya favorit t-shirt som hängde på en galge vid Stadsmissionens fönster. Och jag var bara tvungen att ha den, så jag köpte den! Så himla fulfin.
I onsdags fick jag även den briljanta idén att fota mitt rum för att sedan blogga om hur det såg ut. Men, jag kom inte så långt och det enda som gjorde sig bra på bild var mina hyllor. På den översta hyllan har jag all min kurslitteratur (från bla Genusvetenskap A och första delkursen i mitt program). Och på andra har jag alla mina skönlitterära böcker. De är inte så många för de flesta ligger kvar i Göteborg.
Och igår köpte jag mitt bästa spel till PC. Efter att ha spelat det hos en vän så bestämde jag mig för att äntligen köpa hem det. Visserligen inte till varken playstation eller xbox, för jag äger varken TV eller spelkonsoll.
 
Men, det var min vecka! Och nu blickar jag fram mot en ny vecka fylld av både plugg och tentaångest.

Live fast, die young (och så vidare)

2013-02-12 / 11:47:00
I lördags hade jag och min roomie (Christian) inflyttningsfest. Det var lite på tiden, faktiskt.
De första människorna började droppa in runt åtta. Har har ni en Daniel som kollar på melodifestivalen!
Erik var också där, och såg melodifestivalen. Han tyckte inte att det var så bra.
Sötaste Emil.
Anna var fab som vanligt och dansade i soffan.
 
Sen fylldes lägenheten med fler människor, och resten av kvällen såg ut såhär:

 
Någonstans innan alkoholhalten blev alldeles för hög i denna kropp så lutade sig min roomie mot mig och frågade "Är det okej om vi röker inomhus?" och jag skrek ja, sedan luktade varenda liten millimeter på min kropp festivalsommar och rökrum. Men, det var okej. Vi hade det ju faktiskt såhär fint:
 
 
Och jag lyckades somna runt kvart i tre, medan festen fortfarande var igång. Jag vet inte ens när folk begav sig ifrån lägenheten, men jag vet att jag vaknade kvart i sju fullt påklädd och alldeles sinnesförvirrad, i en lägenhet som luktade rökrum och såg ut som ett bombnedslag. Men, det var helt okej. För det var en så himla bra fest.

RSS 2.0