3 dagar med mobilkamera

2013-07-29 / 19:30:00
När en har en kamera som är alldeles för stor för att orka bära runt på hela tiden är det bra att man har en mobil med en bra kamera som funkar som tillfälligt dokumentationsredskap. Här får ni min lördag, söndag och måndag i mobilbilder:
I lördags drack jag vin hemma hos Elin för att sedan åka in till Slussen och dansa tills Debaser Slussen stängde. När klubben var stängd och alla fulla klubbmänniskor hade åkt hem bestämde vi oss för att sätta oss ned vid en brygga och prata om politik och livet medan en tjock dimma la sig över hela staden. Så himla fint! Sen blev jag trött och tog första pendeln hem för att tryggt somna i min stora säng.
 
Sen blev det söndag och jag var både svettig och trött men hallåå, kolla håret! Jag har blivit blond! Förutom att vara blond och svettas i någon nästan Versace-mönstrad tröja så träffade jag min vän Emma och grät över snygga människor på youtube. Bra söndagssyssla!
 
Idag, måndag fick jag någon slags panik över att jag "typ inte gjort något på hela dagen" så jag tog min minsta skål och plockade bär. Det var en helt ny och spännande grej för mig som är ett betongbarn, born and raised på Hisingen med drömmar om att vara någon gangsters flickvän. Det kändes lite Into the wild-Alexander Supertrampigt och som att jag ivrigt sökte föda för dagen. Nu lät jag ju som den storstadstönt jag är, men! Det var min måndag, i alla fall.
 
 

Driver, surprise me

2013-07-18 / 18:20:00
Igår var det tänkt att jag skulle fota Dzana! När hon var framme vid min hållplats var solen på väg ner men det spelade inte så stor roll. Det var tänkt att vi skulle fota vid en bro, på ovanstående bild kan ni skåda söta ankungar som helst ville fly ifrån oss och valde därför den bästa flyktvägen - upp för ett brant berg. 
 
Efter att ha kollat till ankornarna fotade vi litegrann. 
Sen hittade vi en trasig bil! Gud, vad kul tänkte vi. 
 
Sen hittade Dzana ett järnrör som hon väldigt gärna ville ta tuffa bilder med. Det resulterade i denna hårda och oskarpa bild. För allt tufft är oskarpt och mörkt.
 
Efter järnrörsbilderna blev det ganska mörkt så vi begav oss bort till mig istället! Bild 2 och 5 finns högupplöst på min flickr, bara att klicka på dem för att komma dit!

RSS 2.0