Dimma

2013-09-16 / 17:00:00
En dag var det såhär dimmigt på väg till skolan.
Man kunde knappt se vattentornsUFOt (vattentornskantarellen)!
Fast egentligen hade jag bara med mig kameran till skolan för att fota klottret ovanför frukterna i gångtunneln från Flemingsbergs station. Jag hade fotat samma grej kvällen innan fast då var det ju bara med mobilkamera och det räknas ju nästan inte! Jag försökte göra något lika bra, men det är ju helt klart mer effektfullt på kvällen. Nåväl! Jag fick ju trots allt fina bilder på dimman som bonus.  

Bra lördag

2013-09-15 / 01:04:34
Idag (lördag) bestämde jag och Agnes oss för att promenera i stora naturreservatet som omsluter hela Flemingsberg. På vägen till skogen träffade vi en kossa.
Agnes blev så förtjust av kossan att hon bröt sig in hos den. Tyvärr mycket obesvarade känslor och förvirring för kossan när hon väl var inne, så den sprang iväg!
 
Efter koäventyret fortsatte vi bort mot skogen för att hitta detta! Detta är min absoluta favoritplats i hela Stockholms län. Det är utsikten sedd från fornborgen som kallas Stensättra i Flemingsbergsskogen. Det är jättetyst där uppe + coolt att sitta typ nästan inne i någons gamla borg(!)
 
Sen gick vi hem, för det blev kallt och så skulle vi möta upp Elin också!
Fortsatte gå (mycket lång väg till stationen).
Efter att handlat tacotillbehör och mött upp Elin så gick vi hem till mig. Vi bytte om till pyjamasar, kollade på youtubeklipp och sen åkte både Elin och Agnes hem.
Jag följde dem till bussen och sen fotade jag stjärnorna. Ser ut som glitter! *poetisk* Det var min lördag, det.
 
 
 
 

Instängd

2013-09-11 / 15:14:25
Så himla mycket av mitt liv utspelar sig i min lägenhet nu för tiden. Har blivit så himla hemmabunden. Jag rusar hem efter skolan, pussas med Casper (katten på ovanstående bilder) och ligger i sängen för att plugga inför morgondagens föreläsningar. Ungefär så ser livet ut just nu. Efter att ha kuggat två tentor på en grammatiktenta så hetspluggar jag hela, hela tiden för jag tänker att "Nä, nä nu måste jag skärpa mig annars får jag inte plugga kvar!". Allt är så otroligt stressigt just nu!
 
Jag har även passat på att GÖRA något med den här lägenheten nu när jag är såpass hemmastadd som påstås. Här är en hylla jag är riktigt nöjd med. Lite plastblommor, en colaskylt, en samlarpony och en Beyoncebiljett som lyser upp köksdelen av min lägenhet med dess närvaro! 
 
Och så har jag blivit vegan igen. Bilden har inte så mycket med mitt matval att göra, men gud vad mycket nytt man testar hela hela tiden. Så himla tacksamt är det, att välja bort mjölk, ägg, kött (kött-delen var inte så svår i och med att jag tidigare var vegetarian) OCH hudvårdsprodukter, hårprodukter samt smink som är djurtestat och innehåller te.x bivax! Min ekonomi har fått lida så mycket, särskilt när jag bestämde mig för att bygga på ett veganskt sminkförråd (ack och ve). Men spännande är det! En helt ny värld av veganmat och veganprodukter har öppnats för mig nu när jag bestämt mig på att verkligen satsa. Det kanske kommer ett inlägg om *att vara vegan* med lite tips någon gång i höst *satsig bloggerska*. 

RSS 2.0