Per N (igen)

2015-02-23 / 10:22:00
 

Per N

2015-02-17 / 09:00:00
Plåtade som tidigare nämnt Per för någon vecka sedan, och här är slutresultatet! Nu i veckan åker jag hem till Göteborg, så himla pirrigt och skönt att få komma hem!

WILDERNESS

2015-02-13 / 18:27:00
När jag var hemma i julas så passade jag på att plåta min syster tillsammans med familjens gemensamma kanin vid namn Tiger. Jag sminkade henne, valde ut outfits och så begav vi oss ut till berget bakom oss. Bilderna har fått ligga och samla damm under någon månads tid på grund av att jag prioriterat andra bildserier samt haft fullt upp i skolan. Men, nu är de äntligen klara! Bilderna finns på min hemsida (zandrathorsson.com) (som för övrigt har uppdaterats!!) och finns under Series -> Wilderness! 
 

Rosor

2015-02-10 / 21:30:33
Ni vet, när ett tiotal rosor kan en inte bara använda dem för en skoluppgift, utan en måste ju även använda dem lite för sin egen skull. Så, jag bad Per stå modell för mig, riggade upp studio och plåtade honom! Ni ska få se resultatet om ett tag, när jag retuscherat klart alla andra serier som ligger och väntar på att bli publicerade har blivit retuscherade. Tills dess får ni njuta av ovanstående behind the scenes-bilder.
 

Produktfoto

2015-02-10 / 16:39:00
För någon vecka sedan hade vi workshop med ingen mindre än Johan Westin, där vi under två dagars tid lärde oss att ljussätta produker, glas, och stolar. När workshop-dagarna var slut tilldelades vi en uppgift att plåta en säljande produktbild, och en produktbild som ska friläggas med banor. Den andra produktbilden är föga intressant då den föreställer en Heinz-burk med vita bönor i tomtatsås, men min säljande produktbild kan ni allt få se! Här ovan har ni slutresultatet på min bild, och här nedan följer två såkallade "behind the scenes"-bilder tagna med mobilkameran.
 
 

RSS 2.0