LÖRDAGEN DEN 21 MARS

2015-03-21 / 14:41:09
Det är ganska tomt i byn nu, i och med att en stor majoritet av klassen har åkt hem för att jobba med deras utställningsbilder. Så, i ren rastlöshet frågade jag Martin i klassen om han ville med på promenad och plåta lite. Han sa ja, och vi vandrade iväg på ett hyfsat kort äventyr. 
Vi vandrade förbi en ganska deppig kärleksstig. Hyfsat gråa träd placerade i en allé mot industriområdet. Konstig placering av kärleksstig. Skulle aldrig ta med mig en potentiell älskare dit, känns väldigt romantikmördande.
Vi gick vidare. Jag hittade en dörr med fantastiskt fin textur.
.. Och så hittade vi detta otroligt vackra träd. 
Sedan traskade vi tillbaka till byn igen i superblåst och snöfall.

Rebecka

2015-03-19 / 17:04:00
Modell: Rebecka Häggblom
 
Om sisådär en månad har vi deadline för en uppgift där vi ska plåta ett porträtt och ett stilleben med inspiration från så kallad "gammal konst" (renässans, barock..). Jag bestämde mig för att ha bra framförhållning och plåta en del av uppgiften idag med Rebecka i klassen. Här är en av bilderna från plåtningen! Ingen jag kommer använda mig av i uppgiften, den bilden får ni se längre fram. Nu hade jag tänkt lägga undan datorn och insupa det lilla av sol som finns kvar av denna torsdagseftermiddag. Ska även försöka bli lite aktiv på den här bloggen, med annat än seriösa photoshoot-bilder. Vad tror ni om det? Lite mer vardag i bloggen!

RSS 2.0