4 FAVORITER PÅ INSTAGRAM

2015-05-19 / 20:31:00
Jag har länge velat göra ett sånt här inlägg, och nu har jag äntligen samlat ihop mina best of the best på instagram, för att kunna dela mina favoriter med er! 
 
 
1, HARISGVC 
Detta är Dzanas bror, som har en skitsnygg, clean instafeed med jättesnygga selfies! Plus i kanten för att han är skitrolig och 100 gånger coolare i verkligheten än vad han är på bild också!! Han har ett fantastiskt estetiskt öga, har försökt få honom att börja fotografera for reals, utan att riktigt lyckas!
 
 Dzana! Har känt henne sedan jag var 13 och älskade emomusik mest av allt i världen samt klädde mig i gräsliga rosa-svart-randiga-kläder. Har världens tur som har en såpass snygg, grym, ALLT bästis i mitt liv. Hennes selfies är livet, skulle kunna leva på dem livet ut faktiskt. 
 
 Zahra. Jättesmart, bra analyser, skitrolig, flawless, asbra selfies, skitsnygg, alltså, hela paketet av allt som är bra som en vill se i sin instagramfeed.
 
 
 
Cassandra. Jag hittade hennes instagram när jag som mest behövde det, tror jag. En av hennes selfies dök upp på någon sån där "based on people you follow"-grej. Hon hyllar plus size-kroppar, är dj (om jag inte uppfattat detta fel nu?!) och smart. Hon har veerkligen inspirerat mig till att älska mig själv och min kropp. Så jäkla bra instagram (och person *baserat på det jag sett på hennes instafeed*). 
 
Ja, det var väl mina 4 favoriter! Har såklart massor av favoriter utöver dessa, men dessa är verkligen top favoriterna. 

FREDAGEN DEN 15 MAJ

2015-05-17 / 20:01:00
Fredrik var på besök hos mig i byn, så vi + Olivia bestämde oss för att åka till Västervik för att fika. På vägen hem åkte vi den "gamla" vägen från Västervik, som pryds av vackra landskap och havsutsikt. Jag övertygade Olivia att stanna till vid ovanstående rapsfält av anledning "har aldrig sett ett på nära håll i verkligheten" (typisk stadsbo, alltså..). 
Fredrik fick stå modell. Gullig!!!
Sen fortsatte vi vidare för att ta en fika vid vattnet!
Mitt favvo-coolaste träd!
Sen hälsade vi på kossor! De var supergulliga. 
Fredrik blev OERHÖRT poppis bland kossorna. 
...Och sen åkte vi hem till byn igen!

Uppsala

2015-05-02 / 14:47:00
I måndags åkte jag till Uppsala för att fira Valborg med Fredrik (som ni kan se på bild i översta vänstra hörnet). Det var en himla fin vecka, fylld med champagnefrukostar, korridorsfest och parkhäng. Dessa polaroider får symbolisera veckan, trots att de kanske inte demonstrerar hur kul jag verkligen hade det!

RSS 2.0