Ur telefonen: februari

2012-02-28 / 19:51:471. Skulle börja med en oljeversion av min akvarell på bilden. 2. Världens finaste och gosigaste kanin.
3. En bra hårdag. 4. Bild från promenad.  5. Fick för mig att ta fram ritblocket och testa att teckna och färglägga med färgpennor. 6. Tiger agerade vardagsrumsprydnad. 7. Packade och far iväg till Stockholm i en hel vecka. 8. Hade en såndär bra hårdag igen. 9. Fin kille. 10. Var på fest hos Emil, här väntar vi på Nockebybanan hem. 11. Kände mig fin. 12. Någon form av smakprov på vår med plusgrader, promenad och godisätande på en äng med snyggaste Dzana.


Ungefär sådär såg februari ut för mig. Vill ni se mer så finns jag på instagram, och där heter jag Kallspel. Men, eftersom att alla faktiskt inte äger iphones så kan ni kika här om ni är nyfikna.

Istället för sömn.

2012-02-23 / 23:50:51

Här om dagen lyckades jag göra de där bollarna i håret jag drömt om att lyckas göra i något som känns som flera månader.

Men, nog om hår. Det känns som om att ni får se alldeles för mycket av mitt hår nu för tiden. Och det känns lite som om att jag har glömt av hur man bloggar eller skriver något tilltalande och intressant.

Jag ville mest bara tacka för mina 150 prenumeranter på bloglovin. Ni är ganska många nu, det är lite läskigt.

En hel vecka i Stockholm.

2012-02-21 / 21:03:48En hel vecka i Stockholm, och den spenderades med Joakim ute i Älvsjö. Vi spenderade alldeles för mycket tid i stan och nästan lika mycket tid inne i sängen, spelandes Call of Duty. När vi var med varann träffade jag Clara och fick tag på ett otroligt fint Lucky Strike-paket som jag aldrig vill slänga bort.

Vi gick på #barafest hos Emil, där jag träffade så himla mycket fina människor och dansade till M.I.A. med Emma som jag har längtat efter att träffa i fleraflera månader.

Men, viktigast och bäst av allt:
Fick somna sådär himla nära den där varma och fina kroppen som tillhör världens bästa människa. Och det, det är väl det bästa någonsin.

Eftersom att det förra inlägget krånglade...

2012-02-13 / 23:29:20
Som rubriken säger. Vi tar om det: Nu far jag iväg till Stockholm, och detta blir mitt sista inlägg på en vecka. Men när jag är tillbaka får ni bilder, lovar! Jag har även upptäckt att ni är ganska många nu. Och, ni vet ju mer om mig än vad jag vet om er, så: Vem är du? Hur hittade du hit? Vilket är din favoritfilm?

We'll head for the ocean, just say when you've had enough.

2012-02-08 / 19:53:39

Idag hade jag en såndär håltimma som var så lång att jag hann åka hem och äta lunch för att sedan åka tillbaka till skolan. Och när jag inte åt lunch pillade jag med håret och klistrade fast stjärnor under ögonen.


Sen hann jag ta en bild på detta. Världens bästa väggar, världens bästa säng, världens bästa sänghimmel och världens bästa plansch som införskaffades runt början av januari när Joakim var här.


Idag fick jag även mitt lov, och på måndag åker jag till Stockholm och stannar där i en hel vecka. Spricker av längtan, det gör jag.

Gifyo

2012-02-04 / 00:00:02Ibland säger inte en bild mer än tusen ord, och då måste man skapa gifar.

Ni kan numera även finna mig på gifyo.

Strange things will happen.

2012-02-02 / 19:34:01

De senaste två dagarna har varit sådana där bra fotodagar. Liksom, när ett fototillfälle ges och man bara omfamnar det. Precis så har de varit.

Som, igår när solen starkt sken in i Dzanas rum medan vi lyssnade på Youth Lagoon.


Eller, som idag när jag trodde att detta skulle bli dagens bild. Min grötfrukost med björnbär.

Fast, det visade sig att följande bilder skulle utklassa grötbilden:


Jag hittade ett trasigt piano, bara sådär. Precis vid utkanten till en skog. Jag har ingen aning om vad det gjorde där, men det var sådär vackert nedbrutet och trasigt. Så som vackra saker ska vara.

Klickar ni på sista pianobilden kommer ni till ett hemligt ställe!

RSS 2.0