4 FAVORITER PÅ INSTAGRAM

2015-05-19 / 20:31:00
Jag har länge velat göra ett sånt här inlägg, och nu har jag äntligen samlat ihop mina best of the best på instagram, för att kunna dela mina favoriter med er! 
 
 
1, HARISGVC 
Detta är Dzanas bror, som har en skitsnygg, clean instafeed med jättesnygga selfies! Plus i kanten för att han är skitrolig och 100 gånger coolare i verkligheten än vad han är på bild också!! Han har ett fantastiskt estetiskt öga, har försökt få honom att börja fotografera for reals, utan att riktigt lyckas!
 
 Dzana! Har känt henne sedan jag var 13 och älskade emomusik mest av allt i världen samt klädde mig i gräsliga rosa-svart-randiga-kläder. Har världens tur som har en såpass snygg, grym, ALLT bästis i mitt liv. Hennes selfies är livet, skulle kunna leva på dem livet ut faktiskt. 
 
 Zahra. Jättesmart, bra analyser, skitrolig, flawless, asbra selfies, skitsnygg, alltså, hela paketet av allt som är bra som en vill se i sin instagramfeed.
 
 
 
Cassandra. Jag hittade hennes instagram när jag som mest behövde det, tror jag. En av hennes selfies dök upp på någon sån där "based on people you follow"-grej. Hon hyllar plus size-kroppar, är dj (om jag inte uppfattat detta fel nu?!) och smart. Hon har veerkligen inspirerat mig till att älska mig själv och min kropp. Så jäkla bra instagram (och person *baserat på det jag sett på hennes instafeed*). 
 
Ja, det var väl mina 4 favoriter! Har såklart massor av favoriter utöver dessa, men dessa är verkligen top favoriterna. 

Funderingar

Skriv något!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Oroa dig inte, det är bara jag som ser.)

Hemsida/Bloggadress/whatever/URL:

Kommentar:

Trackback