We don't sleep when the sun goes down.

2011-09-20 / 19:10:26
De senaste dagarna:


Tors-mån.
Jag har ätit sushi med fina klasskamrater, sett Håkan på Liseberg, tagit det lugnt och testat/beställt hem en studentmössa.

Känns som om att jag är alldeles superredo för höst. Gömmer färgglada kläder och blommiga klänningar, gömmer i princip alla kjolar. Känns som om att hela livet har snurrat runt och lämnat mig här. Har helt glömt av allt det här med lugn musik och totalförälskat mig i elektroniskt och hiphop.

Försöker även utveckla ett bildsinne och använda kameran istället för iPhonen. För det har blivit lite väl mycket iPhonebilder det senaste. Så, det kanske blir lite mer uppdateringar nu? Vi siktar på det, okej?

Kram på er.

Här får ni något bra: *

Paradise

2011-09-12 / 08:56:50

Idag släppte bästa bandet ännu en låt, och den är så fin att ingen får missa den. Här får ni!

ang.cape

2011-09-05 / 18:07:06
Svar på kommentarerna i cape-inlägget:
Capen/jackan/kappan/trollkarlscapen har jag köpt av Malin! Men, American Apparel har två jättesöta capes (1,2)! Bikbok har även en jättesöt "cape" som ser ut på det här viset.

And we shed what was left of our summer skin.

2011-09-03 / 20:10:58


För ca en vecka sedan var jag i Stockholm för att fira mina sista sommarlovsdagar tillsammans med fint sällskap och festival i form av Popaganda. På ovanstående bild skådar ni för övrigt Amanda, som tog med mig ut till hennes stall någonstans ute på landet för att umgås med hästar och prata om typ Panic! At the disco.

Så, det är väl en vecka sedan världens bästa sommarlov tog slut. Har väl aldrig gjort så himla mycket på så liten tid. Jag stod längst fram på Coldplay med 25000 personer bakom mig, jag åkte till England och såg Death cab och Arcade Fire, jag spontanåkte till Emmaboda och såg Danger, jag blev av med min fyllehångla-med-tjej-oskuld, jag gick på Way out west med bästaste sällskapet, jag åkte till Stockholm för att se Arcade Fire ännu en gång, gråta till Henrik Berggren och dansa till Lykke Li.

Jag har fått lära känna så himla många fina människor, och plockat på mig så himla konstiga och fina minnen.
Det har väl varit min bästa sommar hittills.

RSS 2.0