Daniel

2013-10-28 / 18:14:45
Jag fotade Daniel som nymf! Det blev så himla, himla bra. Vi hade tur med allt, vädret, ljuset och omgivning! Och jag blev helt galen i svartvitt någon gång i redigeringsprocessen, som ni kanske ser! Några av bilderna dyker upp på min flickr (och portfolio) alldeles snart.
 

Facebook!

2013-10-27 / 18:17:34
(cred till Theodor som har pillat med bilden så att den fått en fin text på sig!)
 
Det senaste har jag bestämt mig för att göra något riktigt av min fotograf! Det vill säga typ fota mer än en gång per halvår och sedan låta kameran samla damm i något hörn. Första steget mot mer foto börjar här, med en facebooksida! Jag kände väl att det var dags. Gå in och gilla, vettja! 
 
 
https://www.facebook.com/zandrathorssonphoto

Skansen!

2013-10-12 / 14:53:30
För någon vecka sedan var jag och min granne Erik på Skansen. Där hade jag aaldrig varit innan, så det var spännande. Först kollade vi på FIRRAR och farliga krokodiler. Här är ett coolt akvarium!
Vi hittade ekorrar också! De bodde i en jättegullig minivärld med ett nötförråd! Nötförråd!!!
Aeeh så hittade vi LEMURER också. De höll om varann! De var jättekära!
Sen hamnade vi på Skansens läskigaste del. Känns mycket som att ett Silent Hill-spel skulle kunna utspelas här. Allt var jätteöde och mörkt. Jag är mycket nyfiken på vad den delen av Skansen ens tjänar för syfte!
Vi hittade BJÖRNAR. Var tvungen att hålla mig från att hoppa in och krama om dem i all oändlighet. Önskar jag var en del av ett björnkollektiv!
Hittade en utkiksplats! On top of the world (fast ändå inte)!
Sedan kollade vi på älgar. Jag har varit livrädd för älgar ända sedan en älg sprang förbi mig här i Björnkulla. Det kändes så himla overkligt att kroppen bestämde sig för att vara rädd istället för fascinerad. Efter älgkikandet satt vi mest fast under ett tak eftersom att det spöregnade. Typiskt höstskansenväder!

prokastinera (prokrastinera)

2013-10-03 / 22:03:31
Alla klagar jämt på att jag gör nya bloggar hit och dit och bla bla! Jag har väl minst 10 bloggar som tjänar 10 olika syften. Men denna blogg är ju ändå mitt hem, min kära fyrahundrafem-blogg som jag uppdaterat ända sedan bilddagboken fortfarande var en grej och som jag haft sen jag bara var 16 och bloggade kryptiska diktliknande-grejer för att beskriva dagens händelser. Det har ju gjort att denna blogg har fått en viss jargong, en jargong som kanske inte riktigt är så jag är. Såhär strukturerat och bra skriver jag bara om jag ska impa på någon som läst flera kurser litteraturvetenskap och kreativt skrivande, såhär skriver jag kanske bara om jag vet att jag måste skärpa mig. Annars flyger bokstäver åt alla håll, eller det är åtminstone så det känns. Jag skapade en blogg som skulle få vara min "äh här slänger jag in allt". Och, jag vet att man kanske ska separera privat från ickeprivat, men min prokastinera-blogg är inte särskilt privat för den slänger jag ju till och med ut på twitter och facebook. Den ersätter inte denna blogg. Den är snarare ett komplement, en sån blogg där jag lägger upp teckningar, knasiga texter och mobilbilder. Följ på egen risk! Det kanske blir kul. (obs! jag vet att prokastinera är felstavat och att det egentligen stavas prokrastinera).
 
Klicka här eller på bilden för att komma till bloggen!

RSS 2.0