Tillbaka i byn!

2015-01-11 / 21:25:00
I onsdags började första skolveckan i år. Vi läste klart de sista tre dagarna på våra profilkurser, vilket känns lite vemodigt nu när det är över. Det är så himla inspirerande och kul med gästlärare och att få sitta framför en skärm med bilder att tuscha. 
 
Idag bestämde jag och Lindita oss för att stänga in oss i studion i flera timmar för att plåta varann. Ovan ser ni två behind the scenes-bilder från plåtningen. Jag är så himla spänd inför att sätta mig ner och tuscha bilderna, så det får bli det första jag gör imorgon. Men nu: middag!

13FESTIVALEN

2015-01-06 / 14:00:00
Igår spenderade jag min sista kväll i Göteborg tillsammans med Dzana, Cansu och Marcus. Vi svängde förbi 13FESTIVALEN på Konstepidemin för att kolla lite performancekonst.
 
Läste på lite lappar.
Vi var inte de enda som läste lappar. Utanför en av bygganderna stod det en person med megafon som ropade ut ord som besökarna själva hade skrivit upp på lappar. 
Mycket av konsten skedde utomhus. Detta var en performance bestående av två personer iklädda stora papphuvuden som byggde på något utanför den upplysta nätburen.
Vi stannade till lite inomhus för att kolla mer performance.
 
Läste igenom programmet...
 
Sedan traskade vi hemåt!

RSS 2.0